Ingredienser
- 500 g svinemørbrad
- 2 spsk. honning
- 3 spsk. Risvin
- 1 spsk. Riseddike
- 2 spsk. brun sukker
- 1 spsk. sojasauce
- 1 tsk. ”Five Spice paste” (hvis du kan få det)
- 1 tsk. Mel
- Salt og peber
Sådan gør du
- Først skal marinaden laves. Tag en lille skål og miks honning, riseddike, brun sukker, sojasauce og five spice paste. Tilsæt en smule peber i blandingen.
- Pensl det over svinemørbraden, og lad den ligge og trække i nogle timer (gerne natten over hvis det er muligt).
- Forvarm ovnen til 200 grader og placer svinemørbraden på en grill-plade over en bradepande.
- Hæld cirka 1½-2 centimer lunken vand ned i bradepanden og sæt svinemørbraden i ovnen i 20 minutter.
- Vend svinemørbraden efter 20 minutter og pensl den igen med marinaden. Giv den herefter 15-20 minutter eller indtil den ikke længere er pink indeni.
- Mens svinemørbraden er inde, tag da en gryde og bland risvin og mel heri. Rør det sammen og tilsæt til sidste resten af marinaden. Lad det koge op i 2 minutter.
- Servér svinemørbraden i skiver og hæld sovsen over.
Tip: Kan serveres med f.eks. kartofler eller salat.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-