Ingredienser
- Fedtstof til at smøre formene
- 175 g. mel
- 2 tsk. bagepulver
- 50 g. honning
- 50 g. muscovado sukker
- 50 g. smeltet usaltet smør
- 1 sammenpisket æg
- 150 g. græsk yoghurt
- Fintrevet appelsinskal fra en lille appelsin
- Lidt opvarmet honning til glasur
Jordbærsalsa
- 200 g. friske jordbær
- 2 spsk. klar honning
- 2 spsk. friskpresset appelsinsaft
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 200 c.
- Smør 6 muffin forme.
- Sigt mel og bagepulver i en skål.
- Tilsæt honning, sukker, smør, æg, yoghurt og appelsinskal. Rør.
- Fordel dejen i de 6 muffinforme med en ske.
- Put muffins i ovnen i ca. 20 min. til de er hævede og gyldne.
- Imellemtiden vaskes jordbærerne og skæres i små terninger.
- Opvarm honning og appelsinsaft i en lille gryde under omrøring. Det må ikke koge.
- Tag muffins ud af ovnen og løft dem forsigtigt ud af formene. Smør med lidt opvarmet honning som glasur.
- Server muffins på en desserttallerken med jordbær og salsa.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-