Ingredienser
- Fedtstof til at smøre formene
- 175 g. mel
- 2 tsk. bagepulver
- 50 g. honning
- 50 g. muscovado sukker
- 50 g. smeltet usaltet smør
- 1 sammenpisket æg
- 150 g. græsk yoghurt
- Fintrevet appelsinskal fra en lille appelsin
- Lidt opvarmet honning til glasur
Jordbærsalsa
- 200 g. friske jordbær
- 2 spsk. klar honning
- 2 spsk. friskpresset appelsinsaft
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 200 c.
- Smør 6 muffin forme.
- Sigt mel og bagepulver i en skål.
- Tilsæt honning, sukker, smør, æg, yoghurt og appelsinskal. Rør.
- Fordel dejen i de 6 muffinforme med en ske.
- Put muffins i ovnen i ca. 20 min. til de er hævede og gyldne.
- Imellemtiden vaskes jordbærerne og skæres i små terninger.
- Opvarm honning og appelsinsaft i en lille gryde under omrøring. Det må ikke koge.
- Tag muffins ud af ovnen og løft dem forsigtigt ud af formene. Smør med lidt opvarmet honning som glasur.
- Server muffins på en desserttallerken med jordbær og salsa.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-