Ingredienser
- 225 g. mørk chokolade (mælke- eller hvid chokolade kan også benyttes)
- 225 g. usaltet smør
- 3 spsk. sort kaffe
- 50 g. muscovado sukker
- Et par dråber vaniljeekstrakt
- 225 g. knuste digestive kiks
- 85 g. rosiner
- 85 g. hakkede valnødder
Sådan gør du
- Læg bagepapir i en rund kagespringform (ca. 20 cm.)
- Smelt chokolade, sukker og smør med kaffe og vaniljeekstrakt ved lav varme.
- Rør de knuste kiks, rosiner og valnøder i. Bland godt.
- Fordel dejen i den runde kageform med en ske.
- Sæt kagen i køleskabet i min. 2 timer.
- Sæt kagen på et serveringsfad. Skæres i tynde skiver.
Tip: Kagen ser fantastisk ud når den serveres med friske bær.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-