Ingredienser
- 225 g. mørk chokolade (mælke- eller hvid chokolade kan også benyttes)
- 225 g. usaltet smør
- 3 spsk. sort kaffe
- 50 g. muscovado sukker
- Et par dråber vaniljeekstrakt
- 225 g. knuste digestive kiks
- 85 g. rosiner
- 85 g. hakkede valnødder
Sådan gør du
- Læg bagepapir i en rund kagespringform (ca. 20 cm.)
- Smelt chokolade, sukker og smør med kaffe og vaniljeekstrakt ved lav varme.
- Rør de knuste kiks, rosiner og valnøder i. Bland godt.
- Fordel dejen i den runde kageform med en ske.
- Sæt kagen i køleskabet i min. 2 timer.
- Sæt kagen på et serveringsfad. Skæres i tynde skiver.
Tip: Kagen ser fantastisk ud når den serveres med friske bær.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-