Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFigentarteletter - opskrift - Madkogebogen
Figentarteletter
Figentarteletter
Figentarteletter
Figentarteletter

Figentarteletter - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 250 g. færdiglavet butterdej
- Lidt mel
- 8 friske, modne figner
- 1 spsk. sukker
- ½ tsk. stødt kanel
- Mælk til pensling
- Vaniljeis

Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 190 c.
- Rul butterdejen ud (ca. 5 mm tyk) på en meldrysset flade.
- Brug en lille tallerken (ca. 15 cm. i diameter) til at udstikke 4 cirkler.
- Læg de fire butterdejscirkler på en bageplade med bagepapir.
- Skær en cirkel med en skarp kniv inde i hver af de fire butterdejscirkler 1 cm. fra den ydre kant.
- Prik dejen med en gaffel inde i hele cirklen (ikke i den omgivende cm)
- Skær fignerne i kvarte, og arranger dem på de fire butterdejscirkler i det gaffelprikkede centrum.
- Bland sukker og kanel, og drys det over de 4 butterdejscirkler.
- Pensl den ydre kant på hver af de 4 butterdejscirkler med mælk.
- Sæt bagepladen i ovnen til butterdejen har hævet og er gylden, ca. 15-20 min.
- Server tarteletterne varme med vaniljeis til.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier