Ingredienser
- 250 g. færdiglavet butterdej
- Lidt mel
- 8 friske, modne figner
- 1 spsk. sukker
- ½ tsk. stødt kanel
- Mælk til pensling
- Vaniljeis
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 190 c.
- Rul butterdejen ud (ca. 5 mm tyk) på en meldrysset flade.
- Brug en lille tallerken (ca. 15 cm. i diameter) til at udstikke 4 cirkler.
- Læg de fire butterdejscirkler på en bageplade med bagepapir.
- Skær en cirkel med en skarp kniv inde i hver af de fire butterdejscirkler 1 cm. fra den ydre kant.
- Prik dejen med en gaffel inde i hele cirklen (ikke i den omgivende cm)
- Skær fignerne i kvarte, og arranger dem på de fire butterdejscirkler i det gaffelprikkede centrum.
- Bland sukker og kanel, og drys det over de 4 butterdejscirkler.
- Pensl den ydre kant på hver af de 4 butterdejscirkler med mælk.
- Sæt bagepladen i ovnen til butterdejen har hævet og er gylden, ca. 15-20 min.
- Server tarteletterne varme med vaniljeis til.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-