Ingredienser
- 250 g. færdiglavet butterdej
- Lidt mel
- 8 friske, modne figner
- 1 spsk. sukker
- ½ tsk. stødt kanel
- Mælk til pensling
- Vaniljeis
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 190 c.
- Rul butterdejen ud (ca. 5 mm tyk) på en meldrysset flade.
- Brug en lille tallerken (ca. 15 cm. i diameter) til at udstikke 4 cirkler.
- Læg de fire butterdejscirkler på en bageplade med bagepapir.
- Skær en cirkel med en skarp kniv inde i hver af de fire butterdejscirkler 1 cm. fra den ydre kant.
- Prik dejen med en gaffel inde i hele cirklen (ikke i den omgivende cm)
- Skær fignerne i kvarte, og arranger dem på de fire butterdejscirkler i det gaffelprikkede centrum.
- Bland sukker og kanel, og drys det over de 4 butterdejscirkler.
- Pensl den ydre kant på hver af de 4 butterdejscirkler med mælk.
- Sæt bagepladen i ovnen til butterdejen har hævet og er gylden, ca. 15-20 min.
- Server tarteletterne varme med vaniljeis til.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-