Ingredienser
- 150 g. mel
- 2 spsk. sukker
- 2 æg
- 1 ds. kokosmælk af 400 ml.
- 1 ananas
- Jordnøddeolie til stegning
- Lidt kokosmel til servering
- Kokoscreme til servering (kan købes på dåse)
Sådan gør du
- Sigt mel og sukker i en skål.
- Lav et hul i midten melet, og hæld æg og kokosmælk i. Pisk grundigt.
- Skær skallen af ananassen, fjern det hårde midterstykke, og skær kødet i firkanter.
- Varm olien på en pande ved høj varme.
- Tilsæt lidt dej, og vend panden så dejen dækker hele panden. Vend pandekagen når dejen er begyndt at blive stiv. Når pandekagen er lys på begge sider er den færdig. Der bliver ca. 8-10 pandekager af en portion dej.
- Læg noget ananas i hver pandekage, og form dem som en vifte på en desserttallerken.
- Drys pandekagerne med kokosmel, og server dem med kokoscreme.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-