Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRisotto med asparges og valnødder - opskrift - Madkogebogen
Risotto med asparges og valnødder
Risotto med asparges og valnødder
Risotto med asparges og valnødder
Risotto med asparges og valnødder

Risotto med asparges og valnødder - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 15 g. smør
- 3 spsk. olivenolie
- 1 lille finthakket løg
- 350 g. risottoris (evt. perlebyg)
- 150 ml. tør hvidvin
- 1 ½ l. varm grønsagsbouillon
- 50 g. hakkede valnødder
- 200 g. aspargestoppe (skåret i ca. 6 centimeters længde)
- Revet skal fra 1 citron

Serveres evt. med valnøddeolie og citronskalsstrimler.


Sådan gør du
- Opvarm smør og olie en stor gryde under omrøring i ca. 3-4 min. Svits løget heri.
- Tilsæt ris, og rør godt ved medium varme i 1 min. Risene må ikke blive brune.
- Tilsæt hvidvinen og rør mens retten kogen indtil hvidvinen er næsten helt fordampet.
- Tilsæt løbende den varme grønsagsbouillon under omrøring med en stor ske. Tilsæt først næste skefuld, når den forrige er helt absorberet.
- Efter 10 min. tilsættes asparges. Tilsæt mere grønsagsbouillon når det er nødvendigt.
- Efter yderligere 5 min. smages risene til. De skal være lidt faste.
- Tilsæt valnødder og citronskal.
- Smag til med salt og peber.
- Tag gryden af varmen, og rør lidt af valnøddeolien i risottoen.
- Risottoen anrettes på tallerkener, og drysses med lidt citronskalsstrimler.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier