Ingredienser
- 225 g. macaroni
- 250 g. hytteost
- 1 ½ spsk. fuldkornsennep
- 4 spsk. friskhakket purløg
- 200 g. cherrytomater skåret i halve
- 100 g. soltørrede tomater i olie, drænede og hakkede
- Fedstof til stegning
- 100 g. revet cheddarost
- Salt og peber
Sådan gør du
- Kog macaronien efter anvisningen på pakken i letsaltet vand.
- Bland hytteost og sennep i en stor skål.
- Rør 3 spsk. hakkede purløg i, og smag til med salt og peber.
- Rør de færdigkogte macaroni, tomater og de soltørrede tomater i.
- Hæld blandingen i et smurt ildfast fad.
- Forvarm oven på grill-funktion.
- Drys cheddar osten over, og sæt fadet i den forvarmede ovn i ca. 5 min. (til retten er boblende og gylden).
- Server retten med lidt drysset purløg over.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-