Ingredienser
- 225 g. macaroni
- 250 g. hytteost
- 1 ½ spsk. fuldkornsennep
- 4 spsk. friskhakket purløg
- 200 g. cherrytomater skåret i halve
- 100 g. soltørrede tomater i olie, drænede og hakkede
- Fedstof til stegning
- 100 g. revet cheddarost
- Salt og peber
Sådan gør du
- Kog macaronien efter anvisningen på pakken i letsaltet vand.
- Bland hytteost og sennep i en stor skål.
- Rør 3 spsk. hakkede purløg i, og smag til med salt og peber.
- Rør de færdigkogte macaroni, tomater og de soltørrede tomater i.
- Hæld blandingen i et smurt ildfast fad.
- Forvarm oven på grill-funktion.
- Drys cheddar osten over, og sæt fadet i den forvarmede ovn i ca. 5 min. (til retten er boblende og gylden).
- Server retten med lidt drysset purløg over.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-