Ingredienser
- 500-700 g. Svinemørbrad
- 10-15 valnødder
- 1 bundt frisk persille
- Hvidløg
- Smør
- Salt og peber
- Kødsnor (evt. tandstikker)
- Champignon
- 1-2 dl. fløde
Sådan gør du
- Rens svinemørbraden og snit den på langs, så fyldet kan komme i. Undgå at skære helt igennem.
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland 75 g. smør, hakkede valnødder, 2-3 fed pressede hvidløg og et bundt hakket persille. Smør blandingen ind i svinemørbraden, krydr med salt og peber, og luk den med kødsnor eller tandstikker
- Brun hurtigt svinemørbrad på pande. Kun få minutter
- Læg svinemørbraden i et fad, smurt med smør. Læg halve champignon omkring. Beregn omkring 25-30 minutter i ovnen, afhængig af størrelsen på mørbraden.
- Når mørbraden er færdig, tag den ud og lad den trække på et skærebræt. Brug væden fra fadet til at lave en sovs sammen med 1-2 dl. fløde og lidt salt og peber.
- Server udskåret i skiver.
Tip: Kan serveres med kartofler, frisk pasta eller asparges med smørpersielle.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-