Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSvinemørbrad med valnødder - opskrift - Madkogebogen
Svinemørbrad med valnødder
Svinemørbrad med valnødder
Svinemørbrad med valnødder
Svinemørbrad med valnødder

Svinemørbrad med valnødder - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500-700 g. Svinemørbrad
- 10-15 valnødder
- 1 bundt frisk persille
- Hvidløg
- Smør
- Salt og peber
- Kødsnor (evt. tandstikker)
- Champignon
- 1-2 dl. fløde

Sådan gør du
- Rens svinemørbraden og snit den på langs, så fyldet kan komme i. Undgå at skære helt igennem.
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland 75 g. smør, hakkede valnødder, 2-3 fed pressede hvidløg og et bundt hakket persille. Smør blandingen ind i svinemørbraden, krydr med salt og peber, og luk den med kødsnor eller tandstikker
- Brun hurtigt svinemørbrad på pande. Kun få minutter
- Læg svinemørbraden i et fad, smurt med smør. Læg halve champignon omkring. Beregn omkring 25-30 minutter i ovnen, afhængig af størrelsen på mørbraden.
- Når mørbraden er færdig, tag den ud og lad den trække på et skærebræt. Brug væden fra fadet til at lave en sovs sammen med 1-2 dl. fløde og lidt salt og peber.
- Server udskåret i skiver.

Tip: Kan serveres med kartofler, frisk pasta eller asparges med smørpersielle.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier