Ingredienser
- 500-700 g. Svinemørbrad
- 10-15 valnødder
- 1 bundt frisk persille
- Hvidløg
- Smør
- Salt og peber
- Kødsnor (evt. tandstikker)
- Champignon
- 1-2 dl. fløde
Sådan gør du
- Rens svinemørbraden og snit den på langs, så fyldet kan komme i. Undgå at skære helt igennem.
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland 75 g. smør, hakkede valnødder, 2-3 fed pressede hvidløg og et bundt hakket persille. Smør blandingen ind i svinemørbraden, krydr med salt og peber, og luk den med kødsnor eller tandstikker
- Brun hurtigt svinemørbrad på pande. Kun få minutter
- Læg svinemørbraden i et fad, smurt med smør. Læg halve champignon omkring. Beregn omkring 25-30 minutter i ovnen, afhængig af størrelsen på mørbraden.
- Når mørbraden er færdig, tag den ud og lad den trække på et skærebræt. Brug væden fra fadet til at lave en sovs sammen med 1-2 dl. fløde og lidt salt og peber.
- Server udskåret i skiver.
Tip: Kan serveres med kartofler, frisk pasta eller asparges med smørpersielle.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-