Ingredienser
- 300 g. oksehøjreb (el. roastbeef)
- 80 g. nudler
- ½ bundt forårsløg
- 1 gulerod
- 3 blade kinakål
- Frisk koriander
- Olivenolie
- Slat og peber
Marinade:
- Frisk ingefær
- Soya
- Ananasjuice
- Hvidløg
Sådan gør du
- Først skal marinaden laves. Blandt ½ tsk. hakket ingefær, 2 spsk. soya, ½ dl. ananasjuice og 1 fed presset hvidløg i en frysepose.
- Læg kødet i marinaden, ryst og fjern luften fra posen. Bind knude. Lad posen ligge ri køleskabet i 3-5 timer (og gerne natten over).
- Tag en pande og varm op til stærk varme. Brun bøfferne på panden.
- Sænk varmen og tilsæt marinaden på panden. Læg låg på og steg bøfferne ved svag varme i 10-15 minutter.
- Tag en gryde med vand og sæt det i kog. Samtidig skæres grøntsagerne i strimler. Hæld både nudler, grøntsager og 2 spsk. klippet koriander samt salt og 1 spsk. olivenolie i gryden med kogende vand. Det skal koge i cirka 4-5 minutter.
- Skær kødet i tynde skiver og servér ved at lægge det oven på grøntsagerne på en tallerken. Hæld marinaden over og drys evt. med koriander.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-