Ingredienser
- 300 g. oksehøjreb (el. roastbeef)
- 80 g. nudler
- ½ bundt forårsløg
- 1 gulerod
- 3 blade kinakål
- Frisk koriander
- Olivenolie
- Slat og peber
Marinade:
- Frisk ingefær
- Soya
- Ananasjuice
- Hvidløg
Sådan gør du
- Først skal marinaden laves. Blandt ½ tsk. hakket ingefær, 2 spsk. soya, ½ dl. ananasjuice og 1 fed presset hvidløg i en frysepose.
- Læg kødet i marinaden, ryst og fjern luften fra posen. Bind knude. Lad posen ligge ri køleskabet i 3-5 timer (og gerne natten over).
- Tag en pande og varm op til stærk varme. Brun bøfferne på panden.
- Sænk varmen og tilsæt marinaden på panden. Læg låg på og steg bøfferne ved svag varme i 10-15 minutter.
- Tag en gryde med vand og sæt det i kog. Samtidig skæres grøntsagerne i strimler. Hæld både nudler, grøntsager og 2 spsk. klippet koriander samt salt og 1 spsk. olivenolie i gryden med kogende vand. Det skal koge i cirka 4-5 minutter.
- Skær kødet i tynde skiver og servér ved at lægge det oven på grøntsagerne på en tallerken. Hæld marinaden over og drys evt. med koriander.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-