Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTeriyakibøf - opskrift - Madkogebogen
Teriyakibøf
Teriyakibøf
Teriyakibøf
Teriyakibøf

Teriyakibøf - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 300 g. oksehøjreb (el. roastbeef)
- 80 g. nudler
- ½ bundt forårsløg
- 1 gulerod
- 3 blade kinakål
- Frisk koriander
- Olivenolie
- Slat og peber

Marinade:
- Frisk ingefær
- Soya
- Ananasjuice
- Hvidløg

Sådan gør du
- Først skal marinaden laves. Blandt ½ tsk. hakket ingefær, 2 spsk. soya, ½ dl. ananasjuice og 1 fed presset hvidløg i en frysepose.
- Læg kødet i marinaden, ryst og fjern luften fra posen. Bind knude. Lad posen ligge ri køleskabet i 3-5 timer (og gerne natten over).
- Tag en pande og varm op til stærk varme. Brun bøfferne på panden.
- Sænk varmen og tilsæt marinaden på panden. Læg låg på og steg bøfferne ved svag varme i 10-15 minutter.
- Tag en gryde med vand og sæt det i kog. Samtidig skæres grøntsagerne i strimler. Hæld både nudler, grøntsager og 2 spsk. klippet koriander samt salt og 1 spsk. olivenolie i gryden med kogende vand. Det skal koge i cirka 4-5 minutter.
- Skær kødet i tynde skiver og servér ved at lægge det oven på grøntsagerne på en tallerken. Hæld marinaden over og drys evt. med koriander.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier