Ingredienser
- 1 færdiglavet pizzabund
- 1 spsk. olivenolie
- 6 tørrede figner skåret i skiver (eller 2 friske)
- Smuldret gedefeta
- 1 håndfuld frisk spinat eller rucola
- 2 spsk. balsamico
- ½ tsk. timian
- ½ tsk. basilikum
- salt og peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 220 c.
- Pensel pizzabunden med olivenolien og dæk den med rucola eller spinatblade.
- Tilsæt fignerne og gedeosten. Brug endelig rigeligt med ost.
- Drys med timian, basilikum og salt og peber.
- Til sidst dryppes balsamicoen jævnt over pizzaen.
- Sæt pizzaen i ovnen direkte på badepladen (uden bagepapir), og lad den bage i ca. 12 min. I de sidste to minutter sætte grillfunktionen til, så pizzaen bliver sprød og gylden.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-