Ingredienser
- 1 færdiglavet pizzabund
- 1 spsk. olivenolie
- 6 tørrede figner skåret i skiver (eller 2 friske)
- Smuldret gedefeta
- 1 håndfuld frisk spinat eller rucola
- 2 spsk. balsamico
- ½ tsk. timian
- ½ tsk. basilikum
- salt og peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 220 c.
- Pensel pizzabunden med olivenolien og dæk den med rucola eller spinatblade.
- Tilsæt fignerne og gedeosten. Brug endelig rigeligt med ost.
- Drys med timian, basilikum og salt og peber.
- Til sidst dryppes balsamicoen jævnt over pizzaen.
- Sæt pizzaen i ovnen direkte på badepladen (uden bagepapir), og lad den bage i ca. 12 min. I de sidste to minutter sætte grillfunktionen til, så pizzaen bliver sprød og gylden.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-