Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBruschetta - opskrift - Madkogebogen
Bruschetta
Bruschetta
Bruschetta
Bruschetta

Bruschetta - opskrift

Til 6-10 personer

Ingredienser
- Ciabattabrød
- 1 fed hvidløg
- 4-6 tomater
- Frisk basilikum
- Olivenolie
- Salt og peber

Sådan gør du
- Skær et ciabatbrød i tykke skiver. Rist dem herefter i enten ovn eller brødrister
- Skær tomaterne i små terninger og hak basilikum groft (omkring 15-20 store blade). Bland disse sammen med 3 spsk. olie.
- Gnid de ristede brødskiver med 1 fed hvidløg og fordel 3 spsk. olie ud over de brødskiverne
- Fordel fyldet over skiverne og krydr med salt og peber.
- Servér som forret, tilbehør eller appetizer.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier