Ingredienser
- 400 g. penne
- 75 g. parmesan
- 400 g. aubergine
- 75g. pinjekerner
- Olivenolie
- 2 fed hvidløg
- Tomatpuré
- 1 chili
- 25 sorte oliven uden kerner
Sådan gør du
- Skær aubergine ud i terninger i forvejen og drys dem med salt. Lad dem stå cirka en time.
- Rist pinjekernerne på en tør pande til de er brune. Tag dem af.
- Skyld de saltede auberginer og tør dem godt på køkkenrulle.
- Hak hvidløg fint og steg dem på en pande. Tilsæt herefter aubergine.
- Tilsæt 3 spsk. tomatpuré, 1 finthakket chili og halve oliven.
- Lad det koge i 10 minutter. Tilsæt evt. lidt vand hvis det bliver for tørt.
- Kog pastaen al dente (ikke for blød), hæld vand fra og bland med aubergineblandingen.
- Servér med nyrevet parmesan
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-