Ingredienser
- 500 g. oksekød i tern
- 500 g. penne
- 2 dl. rødvin
- Frisk persille
- 1 gulerod
- 1 laurbærblad
- 250 g. champignon
- 100 g. bacon (skiver el. tern)
- Olivenolie
- 1 bakke små tomater
- 2 løg
Sådan gør du
- Finhak 2 løg, persille (nok til 2 spsk.) og 1 gulerod.
- Skær bacon ud i små stykker (hvis de ikke allerede er i tern) og skær champignon i skiver. Steg løg og bacon i en gryde med olie.
- Tilsæt persille, gulerod og 1 laurbærblad under omrøring.
- Tilsæt kødet og brun det
- Tilsæt 2 dl. rødvin, tomater samt salt og peber.
- Lad retten koge under låg i 45 minutter.
- Kog pastaen al dente (ikke for blød) og hæld vandet fra.
- Bland den i gryden og servér.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-