Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPenne All\'arrabbiata - opskrift - Madkogebogen
Penne All’arrabbiata
Penne All’arrabbiata
Penne All’arrabbiata
Penne All’arrabbiata

Penne All\'arrabbiata - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 500 g. penne
- 150 g. bacon i tern
- 100 g. parmesan
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- ½ kg. hakkede tomater
- 1 chili
- Olivenolie

Sådan gør du
- Steg bacon på en pande til de er sprøde.
- Finthak løg og hvidløg og svits på en pande. Læg herefter de hakkede tomater sammen med finthakket chili i og krydr med salt og peber.
- Lad det koge op i omkring 15 minutter.
- Kog pastaen al dente (ikke for blød) og hæld vandet fra. Bland den sammen med tomatblandingen.
- Server med revet parmesan henover.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier