Ingredienser
- 1 hel kylling uden ben (kyllingfillet kan bruges)
- 1 løg
- 400 g. basmati ris
- 1 tomat
- 15-20 korianderblade
- 5 mynteblade
- 4 nelliker
- 2 chili
- 1 fed hvidløg
- Ingefær
- Olivenolie
- 1 laurbærblad
- 1 tørret kanelstang
- 2 kardemommekapsler
- 1 dl græsk yoghurt
- Smør
- Gurkemeje
Sådan gør du
- Finhak løg, 2 chili, ingefær og 1 fed hvidløg. Skær også kyllingen i mellemstore stykker.
- Find en gryde og smelt 1 spsk. smør. Svits laurbærblade, nelliker, kardemommekapsler og den tørrede kanelstang.
- Tilføj herefter finthakkede løg og chili og steg løgene brune
- Tilføj hakkede ingefær og hvidløg. Tilsæt også 1 dl. olivenolie sammen med 1 tomat og steg i 1-2 minutter.
- Tilsæt nu kyllingestykkerne, 1 dl. græsk yoghurt, 5 mynteblade, 20 korianderblade, 1 tsk. gurkemeje samt salt.
- Lad retten koge indtil den bliver tykkere og kyllingen er færdig.
- Kog basmati ris i en separat gryde efter anvisning på pakken.
- Servér ved at blande ris ned i gryden med kylling.
Tip: Du kan også koge kyllingen på forhånd og rive den med en gaffel, så den bliver travlet.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-