Ingredienser
- 1 hel kylling uden ben (kyllingfillet kan bruges)
- 1 løg
- 400 g. basmati ris
- 1 tomat
- 15-20 korianderblade
- 5 mynteblade
- 4 nelliker
- 2 chili
- 1 fed hvidløg
- Ingefær
- Olivenolie
- 1 laurbærblad
- 1 tørret kanelstang
- 2 kardemommekapsler
- 1 dl græsk yoghurt
- Smør
- Gurkemeje
Sådan gør du
- Finhak løg, 2 chili, ingefær og 1 fed hvidløg. Skær også kyllingen i mellemstore stykker.
- Find en gryde og smelt 1 spsk. smør. Svits laurbærblade, nelliker, kardemommekapsler og den tørrede kanelstang.
- Tilføj herefter finthakkede løg og chili og steg løgene brune
- Tilføj hakkede ingefær og hvidløg. Tilsæt også 1 dl. olivenolie sammen med 1 tomat og steg i 1-2 minutter.
- Tilsæt nu kyllingestykkerne, 1 dl. græsk yoghurt, 5 mynteblade, 20 korianderblade, 1 tsk. gurkemeje samt salt.
- Lad retten koge indtil den bliver tykkere og kyllingen er færdig.
- Kog basmati ris i en separat gryde efter anvisning på pakken.
- Servér ved at blande ris ned i gryden med kylling.
Tip: Du kan også koge kyllingen på forhånd og rive den med en gaffel, så den bliver travlet.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-