Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKylling Biryani - opskrift - Madkogebogen
Kylling biryani
Kylling biryani
Kylling biryani
Kylling biryani

Kylling Biryani - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 1 hel kylling uden ben (kyllingfillet kan bruges)
- 1 løg
- 400 g. basmati ris
- 1 tomat
- 15-20 korianderblade
- 5 mynteblade
- 4 nelliker
- 2 chili
- 1 fed hvidløg
- Ingefær
- Olivenolie
- 1 laurbærblad
- 1 tørret kanelstang
- 2 kardemommekapsler
- 1 dl græsk yoghurt
- Smør
- Gurkemeje

Sådan gør du
- Finhak løg, 2 chili, ingefær og 1 fed hvidløg. Skær også kyllingen i mellemstore stykker.
- Find en gryde og smelt 1 spsk. smør. Svits laurbærblade, nelliker, kardemommekapsler og den tørrede kanelstang.
- Tilføj herefter finthakkede løg og chili og steg løgene brune
- Tilføj hakkede ingefær og hvidløg. Tilsæt også 1 dl. olivenolie sammen med 1 tomat og steg i 1-2 minutter.
- Tilsæt nu kyllingestykkerne, 1 dl. græsk yoghurt, 5 mynteblade, 20 korianderblade, 1 tsk. gurkemeje samt salt.
- Lad retten koge indtil den bliver tykkere og kyllingen er færdig.
- Kog basmati ris i en separat gryde efter anvisning på pakken.
- Servér ved at blande ris ned i gryden med kylling.

Tip: Du kan også koge kyllingen på forhånd og rive den med en gaffel, så den bliver travlet.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier