Ingredienser
- 2 dl. yoghurt
- Spidkommen
- 10-15 mynteblade
- ½ agurk
- Salt
Sådan gør du
- Skær 1 halv agurk i små terninger. Hak myntebladene groft.
- Bland 2 dl yoghurt, 2 tsk. spidskommen, de hakkede mynteblade samt de små agurketerninger samt lidt salt i en skål. Nu er raita’en færdig.
- Servér sammen med f.eks. risretter eller andet indisk/pakistansk mad som tilbehør
Tip: Kan også spises med naan-brød til.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-