Ingredienser
- 2 dl. yoghurt
- Spidkommen
- 10-15 mynteblade
- ½ agurk
- Salt
Sådan gør du
- Skær 1 halv agurk i små terninger. Hak myntebladene groft.
- Bland 2 dl yoghurt, 2 tsk. spidskommen, de hakkede mynteblade samt de små agurketerninger samt lidt salt i en skål. Nu er raita’en færdig.
- Servér sammen med f.eks. risretter eller andet indisk/pakistansk mad som tilbehør
Tip: Kan også spises med naan-brød til.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-