Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRaita - opskrift - Madkogebogen
Raita
Raita
Raita
Raita

Raita - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 2 dl. yoghurt
- Spidkommen
- 10-15 mynteblade
- ½ agurk
- Salt

Sådan gør du
- Skær 1 halv agurk i små terninger. Hak myntebladene groft.
- Bland 2 dl yoghurt, 2 tsk. spidskommen, de hakkede mynteblade samt de små agurketerninger samt lidt salt i en skål. Nu er raita’en færdig.
- Servér sammen med f.eks. risretter eller andet indisk/pakistansk mad som tilbehør

Tip: Kan også spises med naan-brød til.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier