Ingredienser
- 500 g. mascarponeost
- 1 dl. sukker
- 3 pasteuriserede æggeblommer
- 1 dl. fløde
- 3 dl. kaffepulver
- 20 ”ladyfingers”
- Kakao
- 4 spsk. Marsala eller Kahlua
- Vaniljesukker
Sådan gør du
- Pisk 3 æggeblommer, 1 dl. sukker og 1 tsk. vaniljesukker til en masse.
- Pisk 500 g. mascarponeost sammen med 1 dl. fløde og vend det forsigtigt i æggeblandingen.
- Tag et ildfast fad og fordel halvdelen af marscarponeblandingen heri.
- Tag en ny skål og bland 3 dl. kaffepulver og 4 spsk. marsala eller kahlua. Knus herefter de 20 ladyfingers ned i blandingen en efter en. Fordelen denne blanding over mascarponeblandingen i det ildfaste fad.
- Fordel dernæst den anden halvdel af mascarponeblandingen øverst i det ildfaste fad.
- Stil tiramisu\'en i køleskabet.
- Servér med 2 spsk. kakaopulver ovenpå.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-