Ingredienser
- 2 pakker carpaccio (typisk omk. 100 g per pakke)
- 80 g. parmesan
- Ruccula (eller spinatblade)
- 1 citron
- Frisk basilikum
- 100 g. cherrytomater
- Olivenolie
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Fordel carpaccio-skiverne på 4-6 tallerkener (afhængigt af potionsstørrelserne).
- Pensl skiverne med olivenolie og kværn frisk peber ud over.
- Bland rucculablade (eller spinatblade) i en skål med lidt olivenolie, ½ tsk. citronsaft, 10-15 basilikumblade og cherrytomaterne. Fordel salaten på tallerkenerne.
- Find et rivejern og riv parmesanosten i store skiver på siden af rivejernet. Fordel parmesanskiverne på tallerkenerne.
- Servér som forret
Tip: Kan serveres med sorte oliven og nybagt brød til.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-