Ingredienser
- 4 æg
- 1 dl. sødmælk
- 1 tsk. kartoffelmel
- 1 pakke bacon
- Purløg
- 1-2 store tomater
- Salt og peber
Sådan gør du
- Steg først bacon sprøde og gem fedtstoffet fra panden.
- Skær purløg i små stykker og skær tomaterne i skiver
- Bland følgende i en skål: 4 æg, 1 dl. sødmælk, 1 tsk. salt, 15 g. fedt fra bacon og 1 tsk. kartoffelmel. Rør blandingen sammen.
- Tag en dyb pande og hæld blandingen i. Undgå at rør rundt, men kør i stedet æggemassen rundt i panden med cirkelbevægelser indtil den er fast. Vend herefter æggekagen vha. et grydelåg og giv den cirka 5 minutter mere.
- Servér æggekagen med purløg på toppen samt tomatskiver og sprødt bacon til.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-