Ingredienser
- 600 g. svinebryst i skiver
- 1 kg æbler
- Salt og peber
Sådan gør du
- Kødskiverne brunes cirka 1 minut på hver side og drysses herefter med salt og peber.
- Sænk varmen til middel og steg flæskeskiverne til de bliver sprøde og gyldne. Vend jævnligt. Fedtet skal også hældes fra løbende (i en skål), da skiverne ellers ikke bliver sprøde.
- Skræl æblerne og skær dem i både.
- Flæskeskiverne tages af når de er færdige og æblebådene lægges på med det samme. Æblerne skal steges møre i fedtstoffet fra flæskeskiverne.
- Servér ved at lægge de møre æbler ved flæskeskiverne
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-