Skal laves 1 dag forinden
Ingredienser
- 6-8 sildefileter
- Rugmel
- Smør
- Salt og peber
- 1 løg
Eddikelage:
- 6 dl. eddike
- 250 g. sukker
- 2 laurbærblade
- 10 hele peberkorn
Sådan gør du
- Sildene skal først tørres godt - f.eks. på køkkenrulle.
- Lav en blanding af rugmel salt og peber. Vend sildene i blandingen.
- Find en pande og smelt godt med smør til stegning. Steg nu sildene gyldne i fedtstoffet. Efter stegning lægges de på fedtsugende papir.
- Bland eddikelagen. Læg herefter sildene i og lad dem trække 1 døgn inden servering.
- Servér med skiver af løg.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-