Skal laves 1 dag forinden
Ingredienser
- 6-8 sildefileter
- Rugmel
- Smør
- Salt og peber
- 1 løg
Eddikelage:
- 6 dl. eddike
- 250 g. sukker
- 2 laurbærblade
- 10 hele peberkorn
Sådan gør du
- Sildene skal først tørres godt - f.eks. på køkkenrulle.
- Lav en blanding af rugmel salt og peber. Vend sildene i blandingen.
- Find en pande og smelt godt med smør til stegning. Steg nu sildene gyldne i fedtstoffet. Efter stegning lægges de på fedtsugende papir.
- Bland eddikelagen. Læg herefter sildene i og lad dem trække 1 døgn inden servering.
- Servér med skiver af løg.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-