Ingredienser
- 3-4 fileter kryddersild
- 2-3 hårdkogte æg
- Purløg
Karryblanding:
- 200 g mayonnaise
- 2 tsk. karry
- 1 tsk. gurkemeje
- 5-6 spsk. flødeskum
- Eddike
- Salt
- Fransk sennep
- Sukker
Sådan gør du
- Rør ingredienserne til karryblandingen sammen. Der skal ikke så meget salt, sennep og sukker i, men tilsæt efter præference. Smag eventuelt løbende.
- Nu skæres de tre hårdkogte æg i både. Skær også sildene i stykker.
- Bland nu æg og sild i karrtblandingen og lad det trække nogle timer i køleskabet.
- Server på rugbrød med lidt purløg og æg i både ovenpå.
Tip: Perfekt til jule eller påskefrokosten.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-