Ingredienser
- 3-4 fileter kryddersild
- 2-3 hårdkogte æg
- Purløg
Karryblanding:
- 200 g mayonnaise
- 2 tsk. karry
- 1 tsk. gurkemeje
- 5-6 spsk. flødeskum
- Eddike
- Salt
- Fransk sennep
- Sukker
Sådan gør du
- Rør ingredienserne til karryblandingen sammen. Der skal ikke så meget salt, sennep og sukker i, men tilsæt efter præference. Smag eventuelt løbende.
- Nu skæres de tre hårdkogte æg i både. Skær også sildene i stykker.
- Bland nu æg og sild i karrtblandingen og lad det trække nogle timer i køleskabet.
- Server på rugbrød med lidt purløg og æg i både ovenpå.
Tip: Perfekt til jule eller påskefrokosten.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-