Ingredienser
Dejen
- 200 g. smør
- 600 g. mel
- 50 g. sukker
- 50 g. gær
- 2 æg
- 2 dl. mælk
- Kardemomme
Remonce:
- 150 g. smør
- 225 g. brun farin
- Kanel
Sådan gør du
- Tag smørret ud af køleskabet lidt tid før det skal bruges.
- Ælt en dej af mel, sukker, gær (opløst i mælken), 2 æg, mælk og 1 tsk. kardemomme. Når dejen er æltet kom da 200 g. smør i.
- Lav remoncecremen ved at blande smør, brun farin og 2 spsk. kanel.
- Brug en kagerulle til at rulle dejen fladt ud på bordet. Gør den så stor som muligt og meget gerne firkantet.
- Fordel remoncecremen ud over dejen og rul dejen til en ”roulade”. Skær herefter dejen i tykke skiver. Der bliver til omkring 18-24 stykker.
- Kanelsneglene skal nu hæve mellem en halv til en hel time.
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Sæt kanelsneglene på en bradepande med bagepapir og beregn 15-20 minutter. De er færdige når de er let gyldne.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-