Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKanelsnegle - opskrift - Madkogebogen
Kanelsnegle
Kanelsnegle
Kanelsnegle
Kanelsnegle

Kanelsnegle - opskrift

Til - personer

Ingredienser
Dejen
- 200 g. smør
- 600 g. mel
- 50 g. sukker
- 50 g. gær
- 2 æg
- 2 dl. mælk
- Kardemomme

Remonce:
- 150 g. smør
- 225 g. brun farin
- Kanel

Sådan gør du
- Tag smørret ud af køleskabet lidt tid før det skal bruges.
- Ælt en dej af mel, sukker, gær (opløst i mælken), 2 æg, mælk og 1 tsk. kardemomme. Når dejen er æltet kom da 200 g. smør i.
- Lav remoncecremen ved at blande smør, brun farin og 2 spsk. kanel.
- Brug en kagerulle til at rulle dejen fladt ud på bordet. Gør den så stor som muligt og meget gerne firkantet.
- Fordel remoncecremen ud over dejen og rul dejen til en ”roulade”. Skær herefter dejen i tykke skiver. Der bliver til omkring 18-24 stykker.
- Kanelsneglene skal nu hæve mellem en halv til en hel time.
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Sæt kanelsneglene på en bradepande med bagepapir og beregn 15-20 minutter. De er færdige når de er let gyldne.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier