Ingredienser
- 8 kalveskank-skiver
- 2 gulerødder
- Citron
- 2 stilke bladselleri
- 3 dl. hvidvin
- Hvedemel
- Olivenolie
- Oksebouillon
- Hvidløg
- 2 små løg
- Salt og peber
- Ris
- Gurkemeje
- Frisk persille
Sådan gør du
- Hak løg fint og skær 2 stilke bladselleri i små stykker. Skær også 2 gulerødder i små stykker og riv skallen fra en citron.
- Paner kalveskiverne i hvedemel blandt med salt og peber.
- Varm olie op i en gryde og brun alle skiverne på begge sider. Stil dem til side.
- Steg nu løg, bladselleri, og gulerødder i gryden
- Tilsæt kødet sammen med citronskal, 3 dl. hvidvin og 1 oksebouillon.
- Lad retten koge under låg i 1 time og 15 minutter og derefter 15 minutter uden låg. Rør rundt løbende.
- Kog ris, så det er klar samtidig med kødet. Når risene er færdige bland da 1-2 tsk. gurkemeje en smule citronsaft og 1 spsk. olie i gryden og ør godt rundt.
- Servér med persille som pynt.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-