Ingredienser
- 100 g. friske kirsebær (evt. lidt ekstra til pynt)
- 100 g. æbler
- 10 spsk. vaniljeis
- 100 ml. mælk
- evt. mini skumfidusser til pynt
Sådan gør du
- Skær kirsebærrene i halve og fjern stene.
- Fjern kernehuset fra æblerne og skær dem i mindre stykker.
- Blend frugterne med is og mælk.
- Hæld blandingen i nedkølede glas, pynt og server med det samme.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-