Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStenalderbrød - opskrift - Madkogebogen
Stenalderbrød
Stenalderbrød
Stenalderbrød
Stenalderbrød

Stenalderbrød - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 150 g. mandler
- 150 g. hasselnødder
- 150 g. solsikkekerner
- 150 g. græskarkerner
- 150 g. hørfrø
- 100 g rosiner (eller tranebær)
- 7 æg
- 50 ml. vand
- 50 ml. jomfruolivenolie

Sådan gør du
- Blend mandler, hasselnødder, solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø og rosiner (el. tranebær). Hvis du gerne vil have større stykker i dit brød, kan du evt. hakke dem i stedet.
- Hæld de blendede (eller hakkede) nødder i en stor skål, og bland dem sammen med de resterende ingredienser.
- Læg brødet i en rugbrødsform med bagepapir, og bag brødet i 45-60 min på 200 c. varmluft.

Tip: I stedet for at bruge en rugbrødsform og lave et rugbrød ud af dejen, kan du lave stenalder-boller. De bliver lidt flade, da dejen er tung og har svært ved at holde formen, men bollerne smager rigtig godt som burgerboller med magert kød og salat.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier