Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStenalderbrød - opskrift - Madkogebogen
Stenalderbrød
Stenalderbrød
Stenalderbrød
Stenalderbrød

Stenalderbrød - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 150 g. mandler
- 150 g. hasselnødder
- 150 g. solsikkekerner
- 150 g. græskarkerner
- 150 g. hørfrø
- 100 g rosiner (eller tranebær)
- 7 æg
- 50 ml. vand
- 50 ml. jomfruolivenolie

Sådan gør du
- Blend mandler, hasselnødder, solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø og rosiner (el. tranebær). Hvis du gerne vil have større stykker i dit brød, kan du evt. hakke dem i stedet.
- Hæld de blendede (eller hakkede) nødder i en stor skål, og bland dem sammen med de resterende ingredienser.
- Læg brødet i en rugbrødsform med bagepapir, og bag brødet i 45-60 min på 200 c. varmluft.

Tip: I stedet for at bruge en rugbrødsform og lave et rugbrød ud af dejen, kan du lave stenalder-boller. De bliver lidt flade, da dejen er tung og har svært ved at holde formen, men bollerne smager rigtig godt som burgerboller med magert kød og salat.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier