Ingredienser
- 150 g. mandler
- 150 g. hasselnødder
- 150 g. solsikkekerner
- 150 g. græskarkerner
- 150 g. hørfrø
- 100 g rosiner (eller tranebær)
- 7 æg
- 50 ml. vand
- 50 ml. jomfruolivenolie
Sådan gør du
- Blend mandler, hasselnødder, solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø og rosiner (el. tranebær). Hvis du gerne vil have større stykker i dit brød, kan du evt. hakke dem i stedet.
- Hæld de blendede (eller hakkede) nødder i en stor skål, og bland dem sammen med de resterende ingredienser.
- Læg brødet i en rugbrødsform med bagepapir, og bag brødet i 45-60 min på 200 c. varmluft.
Tip: I stedet for at bruge en rugbrødsform og lave et rugbrød ud af dejen, kan du lave stenalder-boller. De bliver lidt flade, da dejen er tung og har svært ved at holde formen, men bollerne smager rigtig godt som burgerboller med magert kød og salat.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-