Ingredienser
- 150 g. mandler
- 150 g. hasselnødder
- 150 g. solsikkekerner
- 150 g. græskarkerner
- 150 g. hørfrø
- 100 g rosiner (eller tranebær)
- 7 æg
- 50 ml. vand
- 50 ml. jomfruolivenolie
Sådan gør du
- Blend mandler, hasselnødder, solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø og rosiner (el. tranebær). Hvis du gerne vil have større stykker i dit brød, kan du evt. hakke dem i stedet.
- Hæld de blendede (eller hakkede) nødder i en stor skål, og bland dem sammen med de resterende ingredienser.
- Læg brødet i en rugbrødsform med bagepapir, og bag brødet i 45-60 min på 200 c. varmluft.
Tip: I stedet for at bruge en rugbrødsform og lave et rugbrød ud af dejen, kan du lave stenalder-boller. De bliver lidt flade, da dejen er tung og har svært ved at holde formen, men bollerne smager rigtig godt som burgerboller med magert kød og salat.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-