Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 500 g. grønne bønner
- 3 dl. Quinoa
- 1 dl. mælk
- 1 løg
- 1 æg
- 2 dåser tomatkoncentrat
- 1 dl. revet parmesan
- 1 dl. rasp
- 4 dl. vand
- Oksekødsbouillon
- 1 tsk. timian
- 1 tsk. sukker
- 2 fed hvidløg
- Olivenolie
- Salt & peber
Sådan gør du
- Riv 1 løg og bland i en skål med mælk, æg, revet parmesan, rasp og peber.
- Rør nu det hakkede oksekød i blandingen og ælt.
- Sæt en stor gryde med letsaltet vand i kog og form kødbollerne. Kog herefter kødbollerne indtil de flyder op i overfladen af vandet i gryden. Det tager typisk 7-8 minutter. Tag kødbollerne op ad gryden, når de er færdige.
- Hak hvidløg og svits i en gryde med olie. Tilsæt nu 2 dåser tomatkoncentrat samt vand, bouillon og timian. Smag til med salt, peber og sukker.
- Kom kødbollerne i og lad det simre ved lav varme.
- Tilbered quinoa efter anvisning på pakken.
- Kog også bønnerne i en gryde med letsaltet vand. Beregn omkring 3-4 minutters kogetid.
- Server kødbollerne i tomatsauce oven på bønnerne vendt i quinoa.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-