Ingredienser
- 450-500 g. hakket svinekød (oksekød kan bruges)
- 1 æg
- 1 løg
- 1 dl. sesamfrø
- ½ rød peberfrugt
- 3 spsk. sojasauce
- ½ tsk. tabasco
- ½ tsk. koriander
- ½ tsk. spidskommen
- 3 spsk. mel
- Olivenolie
- Salt & peber
Sådan gør du
- Du kan vælge at lave tabouleh-salaten selv eller du kan alternativt købe den færdiglavet, hvis du vil spare en del skridt i retten. Bare sørg for at det er frisklavet.
- Finhak eller riv et løg på et rivejern.
- Rør kødet sammen med 1 tsk. salt. Tilsæt herefter soja, tabasco, ½ tsk. peber, koriander, spidskommen, æg, mel og finhakket løg. Rør godt rundt.
- Form farsen til små bolde på størrelse med valnødder. Rul dem i sesamfrø og tryk dem godt fast bagefter.
- Steg frikadellerne på en pande i lidt olie. De skal være gyldne og gennemstegte. Beregn omkring 8-12 minutter afhængigt af hvor høj varme du bruger.
- Skær peberfrugten i små stykker og blandt med tabouleh-salaten.
- Servér i små skåle eller dybe tallerkener med tabouleh-salaten i bunden og frikadellerne ovenpå.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-