Ingredienser
- 1 dl quinoa
- 1 finthakket løg
- 3 fed pressede hvidløg
- 4 spsk havregryn
- 1 revet squash
- 2 fintrevne gulerødder
- 2 æg
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk chili
- 1 tsk timian
- salt og peber
Sådan gør du
- Skyl og kog quinoaen. Lad den tørre inden den bruges til farsen (så farsen ikke bliver for våd)
- Bland alle ingredienserne sammen.
- Form farsen som små frikadeller og steg dem på panden.
Tip: Når første omgang af frikadellerne er færdige kan du evt. lægge dem i et fad i ovnen (ved 150 c.). På den måde holder de sig varme, og du er helt sikker på at de bliver ordentlig gennemstegt.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-