Ingredienser
- 1 dl quinoa
- 1 finthakket løg
- 3 fed pressede hvidløg
- 4 spsk havregryn
- 1 revet squash
- 2 fintrevne gulerødder
- 2 æg
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk chili
- 1 tsk timian
- salt og peber
Sådan gør du
- Skyl og kog quinoaen. Lad den tørre inden den bruges til farsen (så farsen ikke bliver for våd)
- Bland alle ingredienserne sammen.
- Form farsen som små frikadeller og steg dem på panden.
Tip: Når første omgang af frikadellerne er færdige kan du evt. lægge dem i et fad i ovnen (ved 150 c.). På den måde holder de sig varme, og du er helt sikker på at de bliver ordentlig gennemstegt.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-