Ingredienser
- 5 dl friskudskårede butternut squash terninger
- ½ finthakket løg
- 1 spsk rosemarin
- ½ spsk olivenolie
- 2/3 dl hakkede valnødder
- 1 spsk smør
- ½ dl parmesan
- Pasta (slags og mængde efter eget ønske)
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 210 c.
- Læg et stykke bagepapir i et ildfast fad og bland rosmarin, løg, butternut squash og olivenolie i.
- Lad det bage til det er mørt (typisk 25 min.)
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Rist de hakkede valnødder på en pande i 2-3 minutter. Tilsæt derefter smørret. Når smørret er helt smeltet er de færdige.
- Bland pasta sammen med den ovnbagte butternut squash blanding og de ristede valnødder. Læg i en serveringstallerken og drys med parmesan.
Tip: Smager rigtig dejligt med frisk pasta.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-