Ingredienser
- 5 dl friskudskårede butternut squash terninger
- ½ finthakket løg
- 1 spsk rosemarin
- ½ spsk olivenolie
- 2/3 dl hakkede valnødder
- 1 spsk smør
- ½ dl parmesan
- Pasta (slags og mængde efter eget ønske)
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 210 c.
- Læg et stykke bagepapir i et ildfast fad og bland rosmarin, løg, butternut squash og olivenolie i.
- Lad det bage til det er mørt (typisk 25 min.)
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Rist de hakkede valnødder på en pande i 2-3 minutter. Tilsæt derefter smørret. Når smørret er helt smeltet er de færdige.
- Bland pasta sammen med den ovnbagte butternut squash blanding og de ristede valnødder. Læg i en serveringstallerken og drys med parmesan.
Tip: Smager rigtig dejligt med frisk pasta.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-