Ingredienser
- 120 g. pasta
- 7-10 soltørrede tomater
- 2 spsk cremefraiche
- 2 spsk revet parmesan
- ½ tsk tørret basilikum
- ½ tsk tørret oregano
- 1 håndfuld ruccola
- 30 g. hakkede valnødder
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Hæld kogende vand over de soltørrede tomater og lad dem trække i 10 min.
- Bland krydderier, parmesanost og cremefraiche til en dressing. Smag til med salt og peber.
- Dræn de soltørrede tomater og skær dem i mindre stykker.
- Rist valnødderne i ca. 3 min. på en tør pande.
- Bland den kogte pasta sammen med de soltørrede tomater og bland dressingen i.
- Anret rucculaen i bunden af to serveringstallerkener, læg pastaen over, og drys med de ristede valnødder. For en fin anretning kan der evt. pyntes med flager af parmesanost.
Tip: Retten kan både nydes kold og varm. Smager dejligt med et nybagt italiensk brød til.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-