Ingredienser
- 120 g. pasta
- 7-10 soltørrede tomater
- 2 spsk cremefraiche
- 2 spsk revet parmesan
- ½ tsk tørret basilikum
- ½ tsk tørret oregano
- 1 håndfuld ruccola
- 30 g. hakkede valnødder
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Hæld kogende vand over de soltørrede tomater og lad dem trække i 10 min.
- Bland krydderier, parmesanost og cremefraiche til en dressing. Smag til med salt og peber.
- Dræn de soltørrede tomater og skær dem i mindre stykker.
- Rist valnødderne i ca. 3 min. på en tør pande.
- Bland den kogte pasta sammen med de soltørrede tomater og bland dressingen i.
- Anret rucculaen i bunden af to serveringstallerkener, læg pastaen over, og drys med de ristede valnødder. For en fin anretning kan der evt. pyntes med flager af parmesanost.
Tip: Retten kan både nydes kold og varm. Smager dejligt med et nybagt italiensk brød til.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-