Ingredienser
- 2 spsk olivenolie
- 3 pressede fed hvidløg
- 1 tsk chili
- 800g cherrytomater
- 500g penne
- 200g hakket grønkål
- 4 spsk ricotta (hytteost)
- 4 spsk grøn pesto
- Evt. parmesan til servering
Sådan gør du
- Opvarm olien i en dyb pande.
- Tilføj hvidløg og lad stege i 2 min.
- Tilføj chili og cherrytomaterne. Lad det simre til saucen er blevet tyk. Mas gerne tomaterne ud under vejs.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- I de sidste 2 minutter af pastaens kogetid, lægges det hakkede grønkål ned i det kogende vand til pastaen.
- Hæld vandet fra, og put pasta og grønkål ned i panden til tomaterne.
- Fordel blandingen på fire serveringstallerkener, læg en klat ricotta ost på hver, sprinkle med pesto og drys med parmesan.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-