Ingredienser
- 1 pose tortilla chips (ca. 40g)
- 4 kyllingebrystfileter
- 200g stærk tomatsalsa
- ca. 150 ml creme fraiche
- 1 håndfuld revet parmesan
- Evt. jalapenos hvis du kan lide den stærk
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 200 c.
- Knus tortilla-chipsne.
- Læg kyllingefileterne i et ildfast fad.
- Krydr dem med salt og peber (eller hvad der ellers frister).
- Skær 3 snit i hver af kyllingefileterne, og put 1 spsk salsa og 1 spsk cremefraiche i. Evt. drys med jalapenos.
- Drys med de knuste tortillachips og cheddarost.
- Bages i 15-20 minutter til toppingen er gylden.
Tip: Smager fantastisk med guacamole.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-