Ingredienser
- 1 pose tortilla chips (ca. 40g)
- 4 kyllingebrystfileter
- 200g stærk tomatsalsa
- ca. 150 ml creme fraiche
- 1 håndfuld revet parmesan
- Evt. jalapenos hvis du kan lide den stærk
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 200 c.
- Knus tortilla-chipsne.
- Læg kyllingefileterne i et ildfast fad.
- Krydr dem med salt og peber (eller hvad der ellers frister).
- Skær 3 snit i hver af kyllingefileterne, og put 1 spsk salsa og 1 spsk cremefraiche i. Evt. drys med jalapenos.
- Drys med de knuste tortillachips og cheddarost.
- Bages i 15-20 minutter til toppingen er gylden.
Tip: Smager fantastisk med guacamole.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-