Ingredienser
- 350 g. kartofler
- 1 løg
- 1 squash
- 200 g majs
- 6 æg
- 120 g. feta
- Olivenolie
- Paprika
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak løget og skræl kartoflerne. Skær herefter kartoflerne ud i små firkanter på cirka 1 cm. Riv squash på et rivejern.
- Find en gryde og sæt letsaltet vand i kog. Kog kartoflerne i 5 minutter. Hæld derefter vandet fra og læg kartoflerne til tørre på viskestykke.
- Find en stor, dyb pande og tilsæt olie. Svits løgene og hæld derefter revet squash og kartofler i retten. Svits i et par minutter.
- Slå de 6 æg ud i en skål og pisk æggeblommerne ud. Tilsæt salt og peber. Bland nu æggemassen i panden og rør rundt.
- Strø til sidt fetaosten ud over og lad det koge i 10 minutter.
- Hvis din ovn har en grillfunktion, så tænd ovnen på grill og sæt panden ind til den får en gylden overflade.
- Servér ved at strø lidt paprika ud over.
Tip: Retten kan spises både varm og kold.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-