Ingredienser
- 350 g. kartofler
- 1 løg
- 1 squash
- 200 g majs
- 6 æg
- 120 g. feta
- Olivenolie
- Paprika
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak løget og skræl kartoflerne. Skær herefter kartoflerne ud i små firkanter på cirka 1 cm. Riv squash på et rivejern.
- Find en gryde og sæt letsaltet vand i kog. Kog kartoflerne i 5 minutter. Hæld derefter vandet fra og læg kartoflerne til tørre på viskestykke.
- Find en stor, dyb pande og tilsæt olie. Svits løgene og hæld derefter revet squash og kartofler i retten. Svits i et par minutter.
- Slå de 6 æg ud i en skål og pisk æggeblommerne ud. Tilsæt salt og peber. Bland nu æggemassen i panden og rør rundt.
- Strø til sidt fetaosten ud over og lad det koge i 10 minutter.
- Hvis din ovn har en grillfunktion, så tænd ovnen på grill og sæt panden ind til den får en gylden overflade.
- Servér ved at strø lidt paprika ud over.
Tip: Retten kan spises både varm og kold.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-