Ingredienser
- 200 g halloumi ost
- 1 fennikel
- 1 lille rødløg
- Hvidløg
- 400 g. cannellini bønner (drænet)
- Balsamico
- 1 lime
- Frisk persille
- Olivenolie
- Tandstikker
- Salt og peber
Sådan gør du
- Først skal dressingen laves. Skyld limefrugten og riv skallen på et rivejern. Skær den herefter over og pres saften. Bland sammen med 4 tsk. olivenolie, og 3 tsk. hakket persille. Tilsæt også salt og peber.
- Skær halloumi i små terninger og sæt på tandstikker. Pensl dem med dressingen.
- Sæt ovnen på grillfunktion og rist halloumi-stængerne i 5-8 minutter. Vend en gang undervejs. De skal blive gyldne.
- Skær rødløg og fennikel ud i tynde skiver. Knus et fed hvidløg.
- Find en pande og opvarm resten af dressingen med hvidløg og rødløg indtil det koger op. Bland det herefter sammen med fennikel og bønnerne.
- Servér på små tallerkener med lidt balsamico henover.
Top: en dejlig forret eller let sommerret.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-