Ingredienser
- 200 g halloumi ost
- 1 fennikel
- 1 lille rødløg
- Hvidløg
- 400 g. cannellini bønner (drænet)
- Balsamico
- 1 lime
- Frisk persille
- Olivenolie
- Tandstikker
- Salt og peber
Sådan gør du
- Først skal dressingen laves. Skyld limefrugten og riv skallen på et rivejern. Skær den herefter over og pres saften. Bland sammen med 4 tsk. olivenolie, og 3 tsk. hakket persille. Tilsæt også salt og peber.
- Skær halloumi i små terninger og sæt på tandstikker. Pensl dem med dressingen.
- Sæt ovnen på grillfunktion og rist halloumi-stængerne i 5-8 minutter. Vend en gang undervejs. De skal blive gyldne.
- Skær rødløg og fennikel ud i tynde skiver. Knus et fed hvidløg.
- Find en pande og opvarm resten af dressingen med hvidløg og rødløg indtil det koger op. Bland det herefter sammen med fennikel og bønnerne.
- Servér på små tallerkener med lidt balsamico henover.
Top: en dejlig forret eller let sommerret.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-