Ingredienser
- 400 g. små squash
- 500 g. pastaskruer (fusilli)
- 1 lille løg
- 2 fed hvidløg
- Frisk rosmarin
- Frisk persille
- Olivenolie
- 1 citron
- Parmesanost
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær squash i små 3-4 centimeter lange skiver. Skyl citronen grundigt og riv skallen på et rivejern, så der er nok til en tsk.
- Skær løget i meget tynde skiver og pres to fed hvidløg. Finhak også rosmarin, så der er nok til 2 tsk. og persille, så der er nok til 1 tsk.
- Find en dyb pande og tilsæt lidt olivenolie. Svits løg til de er gyldne. Tilsæt herefter hvidløg, rosmarin og persille. Rør rundt.
- Tilsæt squash samt skallen fra citronen. Lad retten koge i 6-7 minutter under omrøring. Tilsæt salt og peber undervejs. Tag af kogepladen.
- Find en gryde og kog letsaltet vand. Tilsæt pastaskruerne og kog efter anvisning på pakken. De skal være al dente. Hæld vandet fra.
- Hæld pastaskruerne i panden med resten af ingredienserne og varm hurtigt retten op.
- Servér med revet parmesan på toppen.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-