Ingredienser
- 400 g. små squash
- 500 g. pastaskruer (fusilli)
- 1 lille løg
- 2 fed hvidløg
- Frisk rosmarin
- Frisk persille
- Olivenolie
- 1 citron
- Parmesanost
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær squash i små 3-4 centimeter lange skiver. Skyl citronen grundigt og riv skallen på et rivejern, så der er nok til en tsk.
- Skær løget i meget tynde skiver og pres to fed hvidløg. Finhak også rosmarin, så der er nok til 2 tsk. og persille, så der er nok til 1 tsk.
- Find en dyb pande og tilsæt lidt olivenolie. Svits løg til de er gyldne. Tilsæt herefter hvidløg, rosmarin og persille. Rør rundt.
- Tilsæt squash samt skallen fra citronen. Lad retten koge i 6-7 minutter under omrøring. Tilsæt salt og peber undervejs. Tag af kogepladen.
- Find en gryde og kog letsaltet vand. Tilsæt pastaskruerne og kog efter anvisning på pakken. De skal være al dente. Hæld vandet fra.
- Hæld pastaskruerne i panden med resten af ingredienserne og varm hurtigt retten op.
- Servér med revet parmesan på toppen.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-