Ingredienser
- 2 dåser kikærter (cirka 700-800 g.)
- 1 lille løg
- 1 citron
- Koriander
- Kommen
- Mel
- Olivenolie
- Frisk basilikum
- 2 friske tomater til servering
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak et løg groft. Skyld citronen og riv skallen på et rivejern. Hæld vandet fra kikærterne.
- Hæld kikærterne i en blender sammen med løg, skallen fra citronen, saften fra citronen samt 2 tsk. koriander, 2 tsk. kommen, salt og peber.
- Form herefter 4-6 små frikadeller af den blendede blanding og vend dem i mel.
- Find en pande og tilsæt lidt olie. Steg frikadellerne ved mellemvarme i ca. 5 minutter på hver side indtil de er gyldne.
- Servér med hakkede små tomatstykker og friske basilikumblade på toppen.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-