Ingredienser
- 2 dåser kikærter (cirka 700-800 g.)
- 1 lille løg
- 1 citron
- Koriander
- Kommen
- Mel
- Olivenolie
- Frisk basilikum
- 2 friske tomater til servering
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak et løg groft. Skyld citronen og riv skallen på et rivejern. Hæld vandet fra kikærterne.
- Hæld kikærterne i en blender sammen med løg, skallen fra citronen, saften fra citronen samt 2 tsk. koriander, 2 tsk. kommen, salt og peber.
- Form herefter 4-6 små frikadeller af den blendede blanding og vend dem i mel.
- Find en pande og tilsæt lidt olie. Steg frikadellerne ved mellemvarme i ca. 5 minutter på hver side indtil de er gyldne.
- Servér med hakkede små tomatstykker og friske basilikumblade på toppen.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-