Ingredienser
- 1 rulle butterdej
- 30 g mandler (eller mandelmel)
- 30 g mørkt strøsukker
- Stjerneanis
- 4 røde blommer
- Mælk
Sådan gør du
- Hak 30 g. mandler fint (eller brug mandelmel) og forvarm ovnen til 220 grader.
- Skær butterdejen ud i fire lige store stykker.
- Find en lille skål og bland mandler, 30 g. strøsukker og 1 tsk. stjerneanis. Fordel nu en spiseskefuld på hver af de fire butterdejsstykker.
- Fjern stenene fra blommerne og skær i 8-12 måneformede stykker. Læg dem på butterdejsstykkerne.
- Hæld resten af mandelblandingen over dem og fold butterdejen på midten. Brug mælk til at få toppen til at klistre sammen. Pensl med mælk bagefter.
- Sæt de fire wraps i ovnen i 15-20 minutter indtil de er gyldne.
- Servér varme.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-