Ingredienser
- 1 rulle butterdej
- 30 g mandler (eller mandelmel)
- 30 g mørkt strøsukker
- Stjerneanis
- 4 røde blommer
- Mælk
Sådan gør du
- Hak 30 g. mandler fint (eller brug mandelmel) og forvarm ovnen til 220 grader.
- Skær butterdejen ud i fire lige store stykker.
- Find en lille skål og bland mandler, 30 g. strøsukker og 1 tsk. stjerneanis. Fordel nu en spiseskefuld på hver af de fire butterdejsstykker.
- Fjern stenene fra blommerne og skær i 8-12 måneformede stykker. Læg dem på butterdejsstykkerne.
- Hæld resten af mandelblandingen over dem og fold butterdejen på midten. Brug mælk til at få toppen til at klistre sammen. Pensl med mælk bagefter.
- Sæt de fire wraps i ovnen i 15-20 minutter indtil de er gyldne.
- Servér varme.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-