Ingredienser
- 1 appelsin
- 150 g. mørk chokolade
- Ahornsirup
- 30 g. usaltet smør
- 140 g. creme fraiche
- Appelsinlikør
Sådan gør du
- Skyld appelsinen og riv lidt af skallen på den grove side af rivejernet. Skær herefter appelsinen ud i små stykker. Forsøg at fjern så meget af det hvide som muligt.
- Tag en gryde og tilsæt chokoladen, smøret, 30 g. ahornsirup og 1 spsk. appelsinlikør. Opvarm langsomt under omrøring indtil det er blødt. Sluk for varmen.
- Tilsæt 5 spsk. creme fraiche og appelsinstykkerne i gryden.
- Server i små potter eller skåle og pynt med en smule creme fraiche og skallen fra appelsinen på toppen.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-