Ingredienser
- 1 appelsin
- 150 g. mørk chokolade
- Ahornsirup
- 30 g. usaltet smør
- 140 g. creme fraiche
- Appelsinlikør
Sådan gør du
- Skyld appelsinen og riv lidt af skallen på den grove side af rivejernet. Skær herefter appelsinen ud i små stykker. Forsøg at fjern så meget af det hvide som muligt.
- Tag en gryde og tilsæt chokoladen, smøret, 30 g. ahornsirup og 1 spsk. appelsinlikør. Opvarm langsomt under omrøring indtil det er blødt. Sluk for varmen.
- Tilsæt 5 spsk. creme fraiche og appelsinstykkerne i gryden.
- Server i små potter eller skåle og pynt med en smule creme fraiche og skallen fra appelsinen på toppen.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-