Ingredienser
- 500 g hakket svinekød
- 2 tomater
- 1 fransk baguette, friskbagt
- 1 lille løg
- Olie
- Frisk rosmarin
- Hvidløg
- Græsk yoghurt
- Frisk mynte
- Salt og peber
Sådan gør du
- Pres 1 fed hvidløg og skær 2 tomater i skiver. Hak også frisk rosmarin, så der er nok til 1 tsk. og frisk mynte, så der er nok til 2 tsk. Finhak endelig 1 lille løg.
- Bland det hakkede svinekød med løg, hvidløg, 1 tsk. rosmarin, salt og peber i en skål.
- Lav fire bøffer af farsen.
- Find en pande (gerne med riller, hvis du har) og steg bøfferne i 7-8 minutter eller indtil de er gennemstegt og gyldne. Vend en gang undervejs.
- Skær baguette i fire stykker og del på midten. Læg bøfferne på brødet og et par skiver tomater ovenpå.
- Bland 4 tsk. græsk yoghurt med 2 tsk. finthakket mynte. Fordel blandingen ovenpå tomaterne i burgerne.
- Luk burgerne og servér
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-