Ingredienser
- 400-600 g. mel
- 50 g. gær
- 80 g. smør
- 40 g. oliven
- 40 g. soltørrede tomater
- 80 g. feta
- 250 ml. mælk
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak oliven, soltørrede tomater og feta.
- Udrør 50 g. gær i så lidt lunkent vand som muligt (ca. 3 spsk.) og bland med 400 g. mel, 80 g. smør. Ælt dejen indtil smørret forsvinder.
- Bland nu oliven, soltørrede tomater, feta samt salt og peber i. Hæld herefter 200 ml. mælk i under omrøring. Tilsæt mere med efter behov.
- Rul ud på bordet med mel og skær i firkantede stykker, som er cirka 3 centimeter høje og 5-6 centimeter brede. Lad dem hæve i en time.
- Efter en time, forvarm da ovnen til 220 grader.
- Sæt scones på en bageplade med bagepapir og pensl med mælk. Sæt dem i ovnen og bag 12-16 minutter indtil de er gyldne.
- Servér varme, f.eks. med smør til.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-