Ingredienser
- 4 skiver toast
- 2 æg
- 2 spsk. sukker
- 2,5 dl. mælk
- ½ tsk. kardemomme
- ½ tsk. kanel
Sådan gør du
- Pisk 2 æg sammen med 2 spsk. sukker, 2,5 dl. mælk samt kardemomme og kanel, og hæld det i et fad.
- Læg toastbrødene ned i og lad dem blive gennemblødte.
- Steg nu toastbrødene på en pande i lidt smør på middel varme. De skal steges på begge sider til de er gyldenbrune.
- Server med f.eks. friske bær eller andet brunch-tilbehør.
Tip: kan også serveres med syltetøj.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-