Ingredienser
- 3 spsk olivenolie
- 8 tortillas
- 500 g. oksekød
- 1 lille løg (hakket)
- 2 fed hvidløg (presset)
- 1 knivspids cheyenne peber
- 1 ds hakkede tomater
- 2 ½ dl revet mozarella
- 2 ½ dl majs
- 1 bundt friskhakkede koriander
- Salt og peber
Til dig der kan lide den stærk:
- 1 lille glas jalapenos (hakket)
- 2 små chili (hakket)
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 200 c.
- Opvarm olien i en pande ved medium varme.
- Steg tortillas en af gangen på panden på begge sider til de er gyldne.
- Lad dem afkøle på en tallerken med køkkenrulle (så de drænes for olie).
- Hæld de hakkede løg på panden.
- Når løgene er gennemstegt efter ca. 3 min., tilføj cheyenne peber og hvidløg. Lad det stege i 30 sekunder.
- Tilføj det hakkede oksekød og smag til med salt og peber.
- Når kødet er brunet tilsættes de flåede tomater, jalapenos, majs og chili. Lad det koge op i 3-5 min.
- Flyt panden fra varmpladen, og rør de friskhakkede koriander i.
- Læg 4 tortillas i bunden af en tærteform. Derefter halvdelen af kødsaucen og så halvdelen af mozzarellaen. Nu lægges de sidste tortillas på, og herefter det sidste kødsovs og det sidste ost.
- Dæk tærten med sølvpapir, og varm den i ovnen i ca. 10 min.
- Fjern sølvpapiret i de sidste to minutter af bagetiden, så osten øverst brunes.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-