Ingredienser
- 3 spsk olivenolie
- 8 tortillas
- 500 g. oksekød
- 1 lille løg (hakket)
- 2 fed hvidløg (presset)
- 1 knivspids cheyenne peber
- 1 ds hakkede tomater
- 2 ½ dl revet mozarella
- 2 ½ dl majs
- 1 bundt friskhakkede koriander
- Salt og peber
Til dig der kan lide den stærk:
- 1 lille glas jalapenos (hakket)
- 2 små chili (hakket)
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 200 c.
- Opvarm olien i en pande ved medium varme.
- Steg tortillas en af gangen på panden på begge sider til de er gyldne.
- Lad dem afkøle på en tallerken med køkkenrulle (så de drænes for olie).
- Hæld de hakkede løg på panden.
- Når løgene er gennemstegt efter ca. 3 min., tilføj cheyenne peber og hvidløg. Lad det stege i 30 sekunder.
- Tilføj det hakkede oksekød og smag til med salt og peber.
- Når kødet er brunet tilsættes de flåede tomater, jalapenos, majs og chili. Lad det koge op i 3-5 min.
- Flyt panden fra varmpladen, og rør de friskhakkede koriander i.
- Læg 4 tortillas i bunden af en tærteform. Derefter halvdelen af kødsaucen og så halvdelen af mozzarellaen. Nu lægges de sidste tortillas på, og herefter det sidste kødsovs og det sidste ost.
- Dæk tærten med sølvpapir, og varm den i ovnen i ca. 10 min.
- Fjern sølvpapiret i de sidste to minutter af bagetiden, så osten øverst brunes.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-