Ingredienser
- 450 g. orecchiette (pastaskaller)
- Lidt olie til pastaen
- 4 ½ dl. ærter
- 1 håndful frisk dild og mynte
- 1 ½ dl smuldret feta
- salt og peber
Til pestoen: (for en hurtig version kan pestoen købes færdiglavet)
- 1 bundt frisk basilikum
- 1 dl frisk spinat
- 1 spsk ristede pinjekerne
- 1 fed hvidløg
- 2/3 dl jomfru olivenolie
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Dræn herefter, og læg pastaen ud på et stykke bagepapir. Sprinkle lidt olivenolie over dem, så de ikke begynder at hænge sammen. Lad dem nedkøle helt.
- Sæt vand til at koge i en gryde, og kog ærterne i ca. 10 min. Lad efterfølgende ærterne nedkøle i koldt vand, og dræn herefter.
- Blend hvidløg, spinat, basilikum og pinjekerner grundigt. Tilføj løbende olie.
- Bland den færdige pesto med pastaen, ærter og dild og mynte. Drys afslutningsvist med feta.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-