Ingredienser
- 2 kyllingefilletter
- 4 ½ dl hakket kål (både hvid- og grønkål kan bruges)
- 1 stor gulerod
- 1 grøn papaya
- 1 bundt friske koriander (hakket)
- 1 dl hakkede peanuts
- ½ løg
Dressing:
- 2 fed hvidløg
- ½ tsk chili
- 2 spsk soja
- 2 spsk eddike
- 2 spsk sukker
- 1 spsk friskpresset lime
- 1 spsk olie
- ½ dl peanutbutter
- ½ dl vand
- ½ tsk fiskesovs
Sådan gør du
- Kog kyllingefilletterne i en stor gryde med vand under låg i 15-20 min.
- Når de er gennemkogte drænes vandet fra, og kyllingekødet afkøles.
- Med to gafler river du kødet i strimler.
- Hak kålet med fint.
- Riv guleroden og løget på et rivejern.
- Skær skindet af papayaen, fjern stenene og riv den på et rivejern.
- Hak de friske koriander groft.
- Bland alle grønsagerne og den revne kylling i en skål.
- Blend alle ingredienserne til dressingen, til konsistensen er helt ensartet.
- Bland salaten og dressingen sammen, og drys med de hakkede peanuts.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-