Ingredienser
- 400 g. pasta efter eget valg
- 4 spsk smør
- ½ hakket løg
- 3 fed presset hvidløg
- 1 glas ristede peberfugter (grofthakkede)
- 2 dl vand
- 1 grønsagsbouillonterning
- 1 dl fløde
- salt og peber
- Friskhakket persille
- Friskhakket basilikum
- Friskrevet parmesan
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Smelt 2 spsk smør i en stor pande. Tilføj løg og hvidløg, og lad det stege i 2-3 min.
- Tilføj de hakkede peberfrugter og lad dem stege i 2-3 min.
- Blend indholdet fra panden.
- Opvarm de sidste 2 spsk smør i panden og hæld blandingen fra blenderen tilbage på panden.
- Tilsæt vand og bouillonterning, og lad det koge op.
- Tilsæt løbende fløde, og smag til med salt og peber.
- Bland saucen med den drænede pasta, friskhakket basilikum, koriander og parmesan.
- Serveres i serveringstallerkener med ekstra parmesan på toppen.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-