Ingredienser
- 400 g. pasta efter eget valg
- 4 spsk smør
- ½ hakket løg
- 3 fed presset hvidløg
- 1 glas ristede peberfugter (grofthakkede)
- 2 dl vand
- 1 grønsagsbouillonterning
- 1 dl fløde
- salt og peber
- Friskhakket persille
- Friskhakket basilikum
- Friskrevet parmesan
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Smelt 2 spsk smør i en stor pande. Tilføj løg og hvidløg, og lad det stege i 2-3 min.
- Tilføj de hakkede peberfrugter og lad dem stege i 2-3 min.
- Blend indholdet fra panden.
- Opvarm de sidste 2 spsk smør i panden og hæld blandingen fra blenderen tilbage på panden.
- Tilsæt vand og bouillonterning, og lad det koge op.
- Tilsæt løbende fløde, og smag til med salt og peber.
- Bland saucen med den drænede pasta, friskhakket basilikum, koriander og parmesan.
- Serveres i serveringstallerkener med ekstra parmesan på toppen.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-