Ingredienser
- 100 g. usaltet smør
- 2/3 dl. flormelis
- 2/3 dl brun sukker
- ½ tsk vanilje
- 1 æg
- 3 ½ dl mel
- ½ tsk bagepulver
- ½ tsk salt
- 1 ½ dl. chokoladeknapper
- 2 grahamskiks (brækket i store stykker)
- 1 lille bar chokolade (efter eget valg)
- 4 skumfidusser (skåret i halve)
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 c.
- Brug en spatel til at røre smør, flormelis og brun sukker sammen i en skål.
- Rør æg og vanilje i.
- Tilføj mel, bagepulver og salt. Rør til dejen er ensartet.
- Vend chokoladeknapperne i dejen.
- Læg halvdelen af dejen i et smurt ildfast fad.
- Fordel de knuste grahamskiks, chokoladestykkerne og skumfiduserne over.
- Fordel det sidste af dejen ovenpå, og bag i ca. 15 min. Kanten skal være brunet, men den skal være snasket indeni.
- Er klar til servering efter 5 minutters afkøling.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-