Ingredienser
- 2 spsk. olivenolie
- 6 skalotteløg (hakket)
- 6 fed hvidløg (presset)
- ½ spsk. hakket frisk rosmarin
- ½ spsk. hakket frisk timian
- 1 liter vand
- 2 kyllingebouillonterninger
- 2 ds. hvide bønner (drænet og skyllet)
- 2 ds. kikærter (drænet og skyllet)
- 200 g. friske spinatblade
- Salt og peber
Sådan gør du
- Svits løg og hvidløg i olivenolien i en stor gryde. (ca. 10 min.)
- Tilføj rosmarin og timian. (ca. 1 min.)
- Tilføj vand, bouillonterninger, kikærter og bønner. Lad suppen koge op, og sæt derefter kogepladen på medium varme. Lad suppen simre i ca. 10 min.
- Brug en stavblender til at jævne suppen. Blend til suppen er helt ensartet.
- Tilføj spinatbladene, og lad dem småkoge i suppen ca. 1 min.
- Smag til med salt og peber.
Tip: Smager fantastisk med et lækkert stykke brød til.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-