Ingredienser
- 2 spsk. olivenolie
- 6 skalotteløg (hakket)
- 6 fed hvidløg (presset)
- ½ spsk. hakket frisk rosmarin
- ½ spsk. hakket frisk timian
- 1 liter vand
- 2 kyllingebouillonterninger
- 2 ds. hvide bønner (drænet og skyllet)
- 2 ds. kikærter (drænet og skyllet)
- 200 g. friske spinatblade
- Salt og peber
Sådan gør du
- Svits løg og hvidløg i olivenolien i en stor gryde. (ca. 10 min.)
- Tilføj rosmarin og timian. (ca. 1 min.)
- Tilføj vand, bouillonterninger, kikærter og bønner. Lad suppen koge op, og sæt derefter kogepladen på medium varme. Lad suppen simre i ca. 10 min.
- Brug en stavblender til at jævne suppen. Blend til suppen er helt ensartet.
- Tilføj spinatbladene, og lad dem småkoge i suppen ca. 1 min.
- Smag til med salt og peber.
Tip: Smager fantastisk med et lækkert stykke brød til.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-