Ingredienser
- ½ dl. plantemagarine
- 1 dl. peanutbutter
- 1 dl. ahornsirup
- 1 dl. brun sukker
- 1 tsk. vanilje
- 2 overmodne bananer
- 1 dl. soyamælk
- 4 dl. hvedemel
- ½ dl. hørfrø
- 1 tsk. bagepulver
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 180 c.
- Smør brødformen med lidt olie.
- Blend plantemagarine, peanutbutter, ahornsirup og brun sukker.
- Når det er ordentligt sammenblendet, tilføj da vanilje, sojamælk og bananer. Blend til det er helt ensartet.
- I en skål blandes mel, hørfrø og bagepulver.
- Bland det blendede indhold sammen med de tørre ingredienser i skålen.
- Den færdige dej hældes i brødformen, og bages i en time.
- Lad det færdige brød køle ned i en time på en rist.
Tip: Tjek at brødet er ordentligt gennembagt med en tandstik. Sidder der stadig dej på tandstikken efter du har stukket den i brødet, giv det da 10 min. mere.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-