Ingredienser
- ½ dl. plantemagarine
- 1 dl. peanutbutter
- 1 dl. ahornsirup
- 1 dl. brun sukker
- 1 tsk. vanilje
- 2 overmodne bananer
- 1 dl. soyamælk
- 4 dl. hvedemel
- ½ dl. hørfrø
- 1 tsk. bagepulver
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 180 c.
- Smør brødformen med lidt olie.
- Blend plantemagarine, peanutbutter, ahornsirup og brun sukker.
- Når det er ordentligt sammenblendet, tilføj da vanilje, sojamælk og bananer. Blend til det er helt ensartet.
- I en skål blandes mel, hørfrø og bagepulver.
- Bland det blendede indhold sammen med de tørre ingredienser i skålen.
- Den færdige dej hældes i brødformen, og bages i en time.
- Lad det færdige brød køle ned i en time på en rist.
Tip: Tjek at brødet er ordentligt gennembagt med en tandstik. Sidder der stadig dej på tandstikken efter du har stukket den i brødet, giv det da 10 min. mere.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-