Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonVegansk peanutbutter bananbrød - opskrift - Madkogebogen
Vegansk peanutbutter bananbrød
Vegansk peanutbutter bananbrød
Vegansk peanutbutter bananbrød
Vegansk peanutbutter bananbrød

Vegansk peanutbutter bananbrød - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- ½ dl. plantemagarine
- 1 dl. peanutbutter
- 1 dl. ahornsirup
- 1 dl. brun sukker
- 1 tsk. vanilje
- 2 overmodne bananer
- 1 dl. soyamælk
- 4 dl. hvedemel
- ½ dl. hørfrø
- 1 tsk. bagepulver

Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 180 c.
- Smør brødformen med lidt olie.
- Blend plantemagarine, peanutbutter, ahornsirup og brun sukker.
- Når det er ordentligt sammenblendet, tilføj da vanilje, sojamælk og bananer. Blend til det er helt ensartet.
- I en skål blandes mel, hørfrø og bagepulver.
- Bland det blendede indhold sammen med de tørre ingredienser i skålen.
- Den færdige dej hældes i brødformen, og bages i en time.
- Lad det færdige brød køle ned i en time på en rist.


Tip: Tjek at brødet er ordentligt gennembagt med en tandstik. Sidder der stadig dej på tandstikken efter du har stukket den i brødet, giv det da 10 min. mere.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier