Ingredienser
- 2 æg
- ½ tsk. vanilje
- 4 spsk. peanutbutter
- 4 stykker toastbrød
- 1 banan (skåret i skiver)
- 4 spsk. smør
Sådan gør du
- I en dyb tallerken piskes æg og vanilje sammen.
- Smør 1 spsk. peanutbutter ud på hvert stykke toastbrød.
- På to af toastbrødene lægger du bananskiverne.
- Læg de resterende 2 skiver toastbrød ovenpå de to første skiver (så du får 2 sandwiches)
- I en pande smeltes smørret.
- Dyb de to sandwichs i æggeblandingen (på begge sider, så brødet bliver gennemvædet).
- Steg sandwichs på panden på begge sider til de bliver brun-gyldne.
- Serveres varme.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-